- CAUSE I'M FAR AWAY, FROM EVERYTING WE KNEW



INTE SÅ SÖTT..

Logga in på facebook häromdan och såg att jag blivit taggad i världens fulaste foton på min häst. Det var någon i stallet som hade stått och fotat honom.. Schysst.. :(

JAG VILL SE, JAG SKA SE!


DAGENS: RUTIGT


BESTÄLLT HEM

Två puddingar från H&M. Hade koftan förut men den var typ felsydd? Asså ena sidan var längre än den andra, helt fuck't up. Har beställt detta nu iaf! H&M har så snygga grejer alltså!

HERREJISSES...

Godmorgon!
Herregud.. Såg ni Jersey Shore igår? Helt sjukt, det var första programet, första dagen/natten dom kom till Jersey huset igen och dramar var redan igång. Fula ord sas, knytnävar flög, och det var skirk i varje mening. Det var mer pip-ljud(ni vet det som dom sätter dit ist för svordomar) än ord. Och jag älskar det! Haha sikken nörd jag är..
Nu ska jag ta mig ut med hunden!

NAMNAMNAM

Nej detta ska inte bli någon mat eller "idag har jag ätit" blogg, haha.
Men en fågel viska i mitt öra att våffeldagen var för typ en dag sen eller två?
Klart jag måste äta våfflor då! Nu ska jag färga håret.

JENNIFER ANISTON

Hur kan man inte tycka om denna personen? Hon är så underbar, full av liv och har så mycket kärlek till allt och alla! Fast hennes kärleksliv inte är så bra själv. Jag fattar inte varför? Såg henne på Ellen Degeneres show och hon var helt underbar! Jag satt och skrattade med henne hela tiden. Och hon är så snygg också. Hon ser exakt likadan ut i kroppen som hon gjorde för typ 20 år sedan.
Bra Jennifer, du ger mig insperation!

GODMORGON!

Sovit gott? Haha, jag ställde aldrig om klockan igår kväll, eller inatt om man säger så, så jag gjorde det i morse. blev svin sur jag vill ha min extra timme! Tror jag iofs alla vill.. Som går i skolan och jobbar iaf. Nu ska jag försöka få lite mer liv i min pojkvän så får vi se vart dagen tar oss!
snygg bild..

NU:

Enough for today.
Godnatt! ♥

EARTH HOUR

Ska ni "delta"? Det ska jag! Har tänt ljus i hela huset nu och det är jättemysigt! Älskar att ha tända ljus på t.ex toalettern. Vi hörs om typ en timme igen.

COLOURS

Tänkte bara tipsa(hahahah) lite om denna paletten med ögonskyggor! Dock blev det väldigt dåliga bilder, tänkte ta i solljuset annars men jag kom hem nyss typ. Den har alla möljiga snygga party färger man kan hitta och sitter hela dagen/kvällen! Jag tycker det är jättekul med smink och sånt och matchar oftas ögonskuggan med färgerna jag har på kläderna. Med denna palettern är jag aldrig orolig över att någon inte ska finnas, det gör det! Om inte blandar jag två färger bara.
Den är från H&M men jag vet dock inte vad den kostade för jag fick den i julklapp. Men jag skulle tippa på runt 100 lappen.

Tjabba Tjena

Gud alltså jag bara undrar.. Jag har nysit(heter det så?), varit täppt i näsan och huvudet har känts som det väger 25 kg, så har det varit sedan tisdags för mig. As jobbigt! När jag är ute och går med Romeo blir jag anfådd efter typ 10 minuter och jag andas sådär mysko ni vet, så som det låter när man är jättesjuk. Snyggt Carro, snyggt.
Iaf så  vaknade jag runt 06:11 idag av världens host attack och över att morgon solen lyser rätt in igenom mitt fönster, jättekul kommer vakna såhär tidigt varje morgon typ ända fram till sommarlovet + det också.
Nu tror jag att jag ska åka med mamma och Emelie till Partille, hon ska spela handbollsmatch där. Sedan får vi se va som händer idag. Ska iaf tipsa om en grej sen.
Later!
En bild på Romeo från sommaren 2009 tror jag.. Ge mig sommar nuuu!!

"He's got a scar on he's left eye"

Soffan, criminal minds och gödis. Nu mår jag bra, fast är riktigt trött så jag går och lägger mig nu!
Jag lovar, jag har fårr nojja på detta programet. Varje helg laddar jag ner nya avsnitt för hela veckan typ.
Jag gillar Reid och Derek mest, nog bara för att dom ser bäst ut.

DAGENS: SPETS


AMAZING

Såg här såg mitt rum ut och har gjort i nåra veckor. På dessa bilder är mina byråer 
fullproppade med kläder och det ligger exakt lika mycke runt i rummet. Dags för ny garderob eller
byrå kanske?
Och så här blev det. Mitt rum är rätt snyggt när det är städat. Tycker jag har matchat och 
inrett det rätt bra. Men varför valde jag svarta möbler? Allt syns ju..(då menar jag damm osv) Allt! 
Efter jag hade dammsugit och putsat skrivbordet och byrån och så var det redan damigt. Huuh..

DUCK

Morsning! Min lilla underbarling till hund fick sig ett frispel i morse. Jag tror det var vid typ 7 tiden någon gång, och som han skällde. Helt sjukt, han var riktigt arg så han väckte ju såklart mig, som börjar 12:30 idag. Kul. Men jag har iaf städat mitt rum(ogud det behövdes) och vart ute med lillskrutten på en promenix. Nu ska jag ta en dusch i min oerhört snygga ankduschmössa och sen göra en hemlis.. Hihi busigt, och sen fixa mig för skolan. Har prov idag också.. I matte. Kul..

BYE BYE DARLIN'

Fick precis sålt mina godingar till en brud i skolan. Kanske för lite för billigt men nu blir jag iaf av med dom. Så jag kan köpa nya, haha, fast i mindre storlek då. När jag har dessa står mina öronsnibbar rakt ut, inte så rockit engligt mig.
Godnatt!

HAVE TO TELL YOU A SECRET..

Tänker inte dra något tal om, "aah nu har det inte blivit någon bloggning pga.. Eller, Heeeeij bloggen är tillbaka nu efter blablabla" eller något sådant alls faktiskt. Dom som känner mig väl vet att jag har rätt mycke omrking mig så jag kommer blogga när jag känner för det, när jag har tid och om jag har något jag vill berätta eller skriva om. Allt är på mina villkår, här är det jag som bestämmer.

RSS 2.0